Promotions

ZOLL LifeVest: voor gemoedsrust en levensreddende therapie.

De LifeVest® draagbare defibrillator is ontworpen om patiënten die risico lopen op een plotselinge hartstilstand bescherming te bieden, terwijl hun gezondheidstoestand verandert en zolang een permanent risico op plotselinge hartstilstand nog niet is vastgesteld.

Terwijl sommige defibrillatieapparatuur onder de huid wordt geïmplanteerd, wordt het LifeVest direct op de huid van de patiënt gedragen. Het is licht van gewicht en makkelijk te dragen, het biedt patiënten de mogelijkheid hun dagelijkse activiteiten weer op te pakken in de wetenschap dat ze beschermd worden bij plotselinge hartstilstand. Het LifeVest is ontworpen om bepaalde levensbedreigende hartritmes op te sporen, en automatisch een, behandelende, schok te geven om het leven van de patiënt te redden.

LifeVest wordt gebruikt voor een breed scala aan patiënten, inclusief patiënten met een verminderde hartfunctie na een hartaanval, voor of na een bypassoperatie of plaatsing van een stent, of voor patiënten met cardiomyopathie of hartfalen waardoor ze een bijzonder risico lopen. Elke dag worden tienduizenden mensen over de hele wereld beschermd tegen plotse hartdood door het LifeVest WCD te dragen.

 

Neem contact op met ZOLL - 24 uur per dag, 7 dagen in de week

Divider
Phone [email protected]
Voor LifeVest klantondersteuning of technische ondersteuning belt u 0800-9655500. Voor algemene vragen en om een LifeVest te bestellen belt u 0481-366420.
Divider
Fax LifeVest voorschriftformulieren en andere vereiste documenten kunnen worden gefaxt naar 0481-366411.
Divider
Mouse Meer informatie over het LifeVest vindt u op www.zoll.com. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].
Divider

1ZOLL LifeVest Interne informatie. Gegevens op te vragen bij ZOLL.